Oegstgeest Ontmoet 2024 - 21 september tot en met 29 september 2024

Op naar editie Oegstgeest Ontmoet 2024

Beste betrokken partner en/of inwoner van Oegstgeest,

Voor het zesde jaar organiseren wij in 2024 een week boordevol interessante, leuke en gezellige activiteiten. Hierbij nodigen we je van harte uit om een actieve bijdrage te leveren aan de week ‘Oegstgeest Ontmoet’.
 
Wij kijken met plezier en enthousiasme terug op de afgelopen edities. Velen van jullie hebben een waardevolle bijdrage geleverd om eenzaamheid in Oegstgeest te verminderen.
Het lijkt nog ver weg, maar we gaan alweer starten met de invulling van de komende editie, die dit jaar van 21 september tot en met 29 september 2024 plaats gaat vinden.

Samen zijn wij Oegstgeest
Wij gaan samen met jullie weer een mooi programma samenstellen. Om inwoners te laten zien welke organisaties actief zijn en om mensen de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de verschillende activiteiten. Wij streven naar een gevarieerd aanbod dat diverse doelgroepen en leeftijden aanspreekt. Want iedereen moet kunnen meedoen in Oegstgeest!
Heb je bepaalde activiteiten of doelgroepen gemist afgelopen edities? Wellicht ken je iemand of een organisatie die je kan vragen hiervoor een bijdrage te leveren. Zo bouwen we samen aan een Oegstgeest waarin mensen naar elkaar omzien en niemand zich eenzaam hoeft te voelen.

Nieuwe initiatieven en financiële steun
Oegstgeest Ontmoet is een mooie gelegenheid om een nieuwe activiteit te starten en heel Oegstgeest hiermee bekend te maken. Nieuwe initiatieven met een blijvend karakter nemen wij graag op in het programma.
Vaak is er financiële steun nodig bij de start of uitbreiding van een activiteit. Er zijn een aantal lokale fondsen die wij kunnen aanbevelen om een aanvraag te doen.
Lees op de website van de fondsen Fonds 1818, het Druckerfonds, CarolusguldenCultuurfonds welke voorwaarden er gesteld worden en op welke doelgroep ze zich richten. Vaak zijn er deadlines voor het indienen van een aanvraag. Let daar goed op en dien je aanvraag zo snel mogelijk in als je je activiteit wilt starten in de week van Oegstgeest Ontmoet.
Heb je een kleine bijdrage tot € 200 nodig voor een activiteit die passend is als Hart Onder de Riem-actie? Aanmelden kan hier.
Ben je van plan om Burendag (zaterdag 28 september) iets te organiseren? Kijk voor inspiratie en aanmelden van je activiteit op de website van het Oranje Fonds.

Meedoen
Wij zien er enorm naar uit om er met elkaar weer een geweldige ontmoetingsweek van te maken. Wij jij ook (weer) een bijdrage leveren aan deze waardevolle en belangrijke week? Laat het ons voor 16 juni weten!

Stuur je voorstel voor deelname naar Sietske en of Ivonne.
Wil je liever bellen of een persoonlijk gesprek? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.
Mocht je algemene opmerkingen hebben met betrekking tot eerdere jaren, laat het ons ook zeker weten. Zo maken we er samen weer een mooie week van!
Zijn er nog vragen laat het ons gerust weten, wij staan je graag te woord.

Deel dit bericht gerust met anderen die mogelijk een bijdrage kunnen leveren.
 
Hartelijke groet,
 
Ivonne Janka en Sietske Steenbergen
 
 
Ivonne Janka
Coördinator Oegstgeest Ontmoet/
Vrijwilligersmakelaar Radius (Dorpskracht)
Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag
i.janka@radiuswelzijn.nl
06 321 49 647
 
Sietske Steenbergen
Sociaal makelaar Gemeente Oegstgeest
Werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag
steenbergen@oegstgeest.nl
06 830 79 884

applicatie: WMOMO