Binnen Dorpskracht & Co zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.
 

Algemeen


Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

 

Ga naar "Ik wil meedoen!" of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm. Vanuit dit scherm kan je of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie "account aanmaken". Vul je gegevens in op het formulier en klik op “account aanmaken”. Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem contact op met Dorpskracht & Co.

 

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

 

Via het scherm inloggen als vrijwilliger of organisatie kan je klikken op de groene button "Nieuw wachtwoord aanvragen". Je komt nu op de pagina terecht waar je het wachtwoord kunt laten resetten (je nieuwe wachtwoord ontvang je per mail). Controleer voor de zekerheid ook je spam box. Let op: het e-mailadres dat je hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar je mee inlogt.

 

Vacatures


Op welke manier kan ik als vrijwilliger de vacature vinden die bij mij past?
 

Door middel van de zoek filters links op de "Vacaturebank" pagina kan je je zoekopdracht verfijnen. Ook kan je direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

 

Hoe kan ik reageren op een vacature?


Wanneer je een vacature op het oog hebt kan je via de knop "Lees verder" de details van de vacature inzien. Daar zie je rechts onderin een knop met de tekst “Reageren op deze vacature". Vul de gevraagde gegevens in en druk daarna op “Bevestigen”. Om te kunnen reageren op een vacature dien je ingelogd te zijn.

 

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben?
 

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat je bent ingelogd. Binnen je profiel zie je via "U heeft gereageerd op de volgende vacatures" de vacatures waarop je gereageerd hebt. 

 

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat?


Uitschrijven voor een vacature is online niet mogelijk. Hiervoor moet je contact opnemen met Dorpskracht & Co.

 

Hoe kan ik als vrijwilligersorganisatie een vacature plaatsen?

 

Als vrijwilligersorganisatie kan je gratis een account aanmaken en zelf je vacatures plaatsen. Dorpskracht gaat de geplaatste vacatures via haar social media kanalen verder onder de aandacht brengen.

 

Kan ik als organisatie ook zelf actief vrijwilligers benaderen?

 

Vrijwilligers die hebben aangegeven benaderd te mogen worden door een organisatie kan je ingelogd binnen je profiel opzoeken en benaderen door op de openstaande vacature te klikken en vanuit daar toe zoeken naar passende vrijwilligers.

 

Activiteiten


Ik kan een bepaalde activiteit niet vinden. Wat moet ik nu doen?


Indien je na het zoeken de activiteit toch niet hebt kunnen vinden, kan het zijn dat deze activiteit op dit moment niet aangeboden wordt. Voor meer informatie over de desbetreffende activiteit kan je contact opnemen met Dorpskracht & Co.

 

Hoe kan ik mij inschrijven op een activiteit?


Bij de betreffende activiteit in het overzicht staan contactgegevens vermeld als aanmelden noodzakelijk is. 

 

Ik heb een vergissing gemaakt en wil mezelf uitschrijven voor een activiteit, is dat ook via de website mogelijk?


Uitschrijven voor een activiteit is via Dorpskracht niet mogelijk. Hiervoor moet je per email of telefonisch contact opnemen met de aanbieder van de betreffende activiteit. 

 

Overig
 

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?


Heb je een andere vraag, of een opmerking over de website. Via het ? rechts onderin de site kan je een contact formulier invullen. Wij nemen dan contact met je op. 

applicatie: WMOMO