Midsummer Night op 21 juni in Kasteel Oud Poelgeest

Midsummer Night op 21 juni in Kasteel Oud Poelgeest
Prachtige #Hart Onder de Riem-actie! 

 

Meld je aan als vrijwilliger of als inwoner die begeleiding en of ondersteuning nodig heeft om mee te kunnen genieten van dit prachtige evenement.

Elk jaar, op de langste dag (21 juni), schijnt de zon precies tussen de pijlers van de lange oprijlaan van Kasteel Oud Poelgeest. De zonnestralen van de ondergaande zon schijnen parallel aan de oprijlaan op het bordes van het kasteel. Om dit moment suprême te vieren organiseert Kasteel Oud Poelgeest de 3e editie van a Midsummer Night at Oud Poelgeest. Een zomerse avond met een liveoptreden van het 40 koppig klassieke orkest PM.

Voor de editie van 2024 heeft de organisatie een faciliterende rol toegevoegd aan het evenement door inwoners die ondersteuning nodig hebben te laten participeren in dit evenement.
Geïnspireerd door de actie Hart onder de Riem van Stichting Radius wil Kasteel Oegstgeest op zoek naar 50 vrijwilligers.

De bedoeling is dat deze vrijwilliger in samenwerking met sociaal makelaar Sietske Steenbergen gekoppeld wordt aan een inwoner uit de omgeving. Deze vrijwilliger ontfermt zich over de persoon in kwestie als begeleider en buddy. Beide personen ontvangen gratis toegang tot het Midsummer Night concert.

Hetzelfde duo is ook uitgenodigd voor een later evenement op 14 juli (Kunst & Culinair onder de bomen). Dit evenement kunnen zij ook gratis bezoeken en het duo wordt getrakteerd op een kopje koffie op het terras.

Ben jij bereid om een leuke avond te hebben en om samen met een nieuw contact a Midsummernight mee te maken? Of wil jij genieten van een klassiek concert op de langste dag van het jaar maar lukt dat alleen met begeleiding en gezelschap? Geef je op bij de sociaal makelaar op 06 83079884 of steenbergen@oegstgeest.nl. Of meld jezelf als vrijwilliger aan via deze link.

applicatie: WMOMO