Pop-up 1818 in Oegstgeest - Meld je aan!

Werk jij voor een vrijwilligersorganisatie of ben je als buurtbewoner actief in Oegstgeest? Kom dan op maandagavond 11 maart naar Pop-up 1818 in de huiskamer van de Haeswijk-flat. Van 19.00 tot 21.30 uur kom je meer te weten over het aanvragen van geld voor je maatschappelijke project. We organiseren de avond samen met welzijnsorganisatie Radius.


Geld nodig voor je project? Ontdek de mogelijkheden
 

Met welke plannen kun je precies geld aanvragen bij Fonds 1818 en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Diverse gasten, onder wie projectadviseur Murat Aslancik en directeur Sanne ten Bokkel Huinink, geven in korte interviews antwoorden op deze vragen. Ook andere fondsen – waaronder het Druckerfonds – zijn aanwezig om te vertellen wat zij steunen en hoe zij te werk gaan. Naast donaties van fondsen worden maatschappelijke projecten uiteraard ook gesteund door subsidies. Van Judith Voorst-Janssen, beleidsmedewerker Maatschappij bij gemeente Oegstgeest, hoor je alles over actuele regelingen en mogelijkheden. 
 

Hart onder de riem-acties

Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Geïnspireerd door het landelijke initiatief Samen tegen Eenzaamheid werkt welzijnsorganisatie Radius aan het programma Hart onder de riem. Tijdens Pop-up 1818 vertellen de aan Dorpskracht & Co verbonden vrijwilligersmakelaar Ivonne Janka en mantelzorgmakelaar Jasmijn Collin over de acties die zij in 2024 willen uitvoeren rond de vele vormen van eenzaamheid én de manieren waarop organisaties en betrokken bewoners hier zelf mee aan de slag kunnen gaan. 
 

Ga in gesprek met adviseurs

Wil je weten of je met jouw idee aan het juiste adres bent bij de fondsen en/of gemeente? Tijdens de afsluitende borrel staan de adviseurs voor je klaar. Alle vragen zijn welkom. De borrel biedt ook volop de mogelijkheid om met de andere gasten en bezoekers in gesprek te gaan, onder wie de adviseurs van de SESAM Academie en medewerkers van Radius.


Programma  

19.00 uur Inloop
19.15 uur In gesprek met Fonds 1818, de SESAM Academie en andere fondsen
20.00 uur De subsidieregelingen en -mogelijkheden in Oegstgeest
20.10 uur Hart onder de riem-acties 
20.20 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde


Locatie

Haeswijk-flat (Stichting Radius)
President Kennedylaan 141
2343 GM Oegstgeest


Speciaal spreekuur op do. 28 maart 

Kun je op 11 maart niet naar Pop-up 1818 komen, maar wil je wel graag een vraag stellen of je plan voorleggen? Dat kan! Op donderdagmiddag 28 maart zit Fonds 1818-adviseur Murat Aslancik tussen 16.00 en 18.00 uur voor je klaar in de huiskamer van de Haeswijk-flat. Aanmelden is niet nodig. 

applicatie: WMOMO