Fonds1818 - Laatste twee trainingen vóór de zomer

Wil je voor de zomer nog graag een duik nemen in de wereld van fondsen en fondsenwerving? Of spijker je voor de vakantie nog graag je kennis bij op het gebied van begrotingen, dekkingsplannen, jaarrekeningen en resultatenrekeningen? Dat kan in de twee trainingen die we deze maand nog op de agenda hebben staan. 

Op vrijdagmiddag 21 juni (14.00 – 17.00 uur) nemen we je in onze training Projectfinanciën mee in het proces rondom de financiering en financiële afwikkeling van je maatschappelijke project. Aan de hand van concrete voorbeelden krijg je tips voor je eigen situatie. Als het nodig is, verwijzen we je naar verdere hulpbronnen. Meld je aan voor de training Projectfinanciën.

Op donderdagmiddag 27 juni (13.00 – 15.30 uur) leer je in de training Fondsenwerving hoe de fondsenwereld in elkaar zit en wat Fonds 1818 jou te bieden heeft. Hoe moet je een aanvraag indienen? Welke tips zijn er voor een succesvolle aanvraag? Hoe gaat de behandeling, toekenning en afrekening van een donatie in zijn werk? Je hoort antwoorden op al deze vragen. Meld je aan voor de training Fondsenwerving.

applicatie: WMOMO